Novel ghairah sexsi mak white t shirt with collar online dating

Aku ukur dengan tapak tangan aku pun tak mencukupi....!! Malah dengan rakus pula menggomol bibir aku macam tak mau dilepaskan...!

Masa tu nak ajak lepak rumah aku dah lambat, bebudak semua dah balik.

Lagi pun memang dah lama aku tak menutuh kangkang pompuan.

Tak henti henti dok ramas tetet dia yg besar gedabak tu.

Tapi dia just hisap pelir aku bila dah habis air mani aku keluar.

Bayangkan setahun lebih berkenalan, hanya bercakap dalam email dan telefon. Dan aku sebagai good listener hanya mampu mendengar keluhan dan tangisan beliau berkenaan sikap suaminya yang tidak menunaikan tanggungjawab dengan baik. memula tu dia segan sebab tak biasa, tetapi kalau dah ayat power, berjaya jugak aku pujuk dia untuk melancap sendiri.

Masa mula-mula berkenalan tu tentulah masih malu-malu. Tapi bila dah lama berkenalan, semuanya tiada malu-malu lagi. Suara dia masa tu jangan cakap la, perghhhhhhhhhhh...!

Aku macam biasala, enjoy dan gembira melayan darah muda dan nafsu seks aku yang kuat ini.

Dan yang paling aku tak dapat lupakan ialah phone sex!

Badan dia dah la rendah sedikit dari aku tapi kat dada tu membuak-buak macam nak terkeluar je dari baju tu.

Tags: , ,